Аброськін: на міністра внутрішніх справ Авакова готувався замах

Аброськін: на міністра внутрішніх справ Авакова готувався замах
Арсен Аваков

За словами Аброськіна, під час обшуків у помешканнях членів банди знайшли докази, які свідчили про їхній план здійснити замах на Авакова

Заступник керівника Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив, що учасники банди «Торпеда» збиралися здійснити замах на міністра внутрішніх справа Арсена Авакова.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу «Прямий»

За словами Аброськіна, під час обшуків у помешканнях членів банди знайшли докази, які свідчили про їхній план.

«Є матеріали, які підтверджують що це планувалося. Під час бесіди вони заявили, що наступним кроком був замах на міністра (внутрішніх справ) безпосередньо за адресою його проживання. Вони активно шукали цю адресу, встановили її та активно готувалися за допомогою спеціальних технічних засобів здійснити цей замах», - сказав Аброськін.

«Зазвичай це вибухові засоби – гранати. Цього разу розглядали можливість застосування квадрокоптерів та іншої летальної техніки для скидання вибухової речовини – гранати тощо. За адресою проживання міністра. Є всі матеріали, які свідчать про те, що такі кроки здійснювалися», – додав заступник керівника Нацполіції.

Нагадаємо, 2 жовтня фахівці карного розшуку Нацполіції затримали злочинну групу «Торпеда», , що діяла під керівництвом екс-регіоналів. Банда здійснила низку резонансних злочинів на території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: