Представник президента у Криму: Банкова тисне на мене, вимагає підписати заяву про відставку

Представник президента у Криму: Банкова тисне на мене, вимагає підписати заяву про відставку
Постійний представник президента в Криму Наталія Попович
Фото: Станіслав Груздєв, «Главком»

Наталія Попович скаржиться на тиск з боку Адміністрації президента і лідерів кримських татар

Перший заступник глави адміністрації президента Віталій Ковальчук запропонував постійному представнику президента в Криму Наталії Попович підписати заяву про звільнення. Про це Попович розповіла в коментарі «Главкому».

«Я тільки що зустрічалася з Ковальчуком. Мені запропонувати підписати вже готову заяву (про звільнення)», - поскаржилася вона. За словами чиновниці, намір її відставити є наслідком протестів у Херсоні за участі учасників АТО, кримських татар і інших громадських активістів, які вимагають її звільнення, а також «політичних ігор», які точаться навколо посади постпреда в Криму. Попович називає керівництво Меджлісу і Ленура Іслямова найбільш зацікавленим у її усуненні із займаної посади, оскільки саме представники Меджлісу «вривалися в приміщення нашого офісу у Херсоні і розпочинали прийом громадян у вестибюлі».

«Мені почали надходити дзвінки від посередників, які пропонували зустрітися з Іслямовим у Києві, на нейтральній території», - розповіла Попович. За її словами, Ленур Іслямов нібито мав поставити перед нею якісь умови, за яких вона залишилися би працювати далі на посаді постпреда президента в Криму. Про те, хто ці посередники і про які саме вимоги від одного з лідера кримських татар іде мова, чиновниця повідомити відмовилася.

«9 і 10 серпня співробітники Адміністрації президента приїхали до мене і почали «наїдждати», вимагати звільнення… Вони закликали мене подумати. Мовляв, така ситуація нагнітається, навіщо мені це. Запропонували мені відпочити, на що я відмовилася. Куди мені іти?», - говорить постпред президента в Криму.

Наталя Попович заявила, що не збирається підписувати заяву про звільнення і не виключає, що продовжить відстоювати свої права у суді. «Якщо враховувати погрози Ковальчука про те, що «ви будете звільнені на підставі дисципліни», то я не виключаю, що звернуся з позовом, у мене для цього будуть підстави», - сказала Попович.

Як повідомлялося раніше, Ленур Іслямов в інтерв’ю «Главкому» закидав Наталії Попович бездіяльність.

Читайте також інтерв’ю Наталії Попович: Підприємці у Криму в розпачі. Ніхто не очікував, що сезон буде настільки поганим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: