Акордеоніста Завадського випустили з в'язниці

Акордеоніста Завадського випустили з в'язниці
kp.ua

Завадський понад чотири роки був за ґратами через звинувачення в розбещенні неповнолітніх

Сьогодні під час чергового розгляду Подільським районним судом справи відомого акордеоніста Ігоря Завадського підозрюваного було випущено на волю, - повідомляє ТСН.

Завадський понад чотири роки був за ґратами через звинувачення в розбещенні неповнолітніх. 

Одразу після звільнення музикант вклонився й запросив усіх на майбутній концерт.

Народний депутат Микола Княжицький зазначив, що Завадського на поруки взяли народна артистка України Раїса Недашківська, правозахисник Євген Захаров та сам Микола Княжицький. - пише Еспресо.TV.

«Однозначно, справу буде закрито, тому що сліпому вже відомо, що справа є повністю сфабрикована», - сказав Завадський під час спілкування з журналістами.

Нагадаємо, що Апеляційний суд Києва почав розгляд скарги стосовно відомого акордеоніста Ігоря Завадського ще в серпні 2015 року.

У липні 2013 року Подільський районний суд Києва засудив акордеоніста, підозрюваного в розбещенні дітей, до 13 років позбавлення волі. Музиканту також присудили сплатити 27 тисяч гривень за проведені у справі експертизи. Окрім Завадського винними у скоєнні статевих злочинів проти неповнолітніх визнали його водія та адміністратора, який хоча й відбув уже своє покарання, але не припиняє оскаржувати вирок.

Захист вважає справу сфабрикованою. «Є тільки докази, отримані незаконним шляхом або сфабриковані. Це постановочне відео, у якому спеціально знято так, щоби не було видно облич. А хто це – можна тільки здогадуватися», - вважає підсудний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: