Активісти перекрили вулицю Грушевського біля Ради

Активісти перекрили вулицю Грушевського біля Ради
Акція протесту у Києві

У поліції Києва наразі не мають інформації про затриманих на масовій акції у центрі столиці під час масових акцій

Активісти перекрили дорогу на вулиці Грушевського біля Верховної Ради.

У поліції Києва стверджують, що поки не мають інформації про затриманих на масовій акції у центрі столиці під час масових акцій.

«У нас поки немає інформації про затриманих», - відповіла речник ГУ НП у Києві Оксана Блищик на запитання щодо затриманих в урядовому кварталі Києва під час масових акцій.

При цьому раніше очевидці повідомляли про затримання правоохоронцями людей, до 12 осіб, у районі Національного банку України, де триває акція ошуканих вкладників.

У черговій частині відділку поліції Києва на вулиці Прорізна повідомили, що у відділку нікого немає із затриманих. «Але, наскільки мені відомо, я достовірно не знаю, вранці було 3 людей. Потім їх відпустили», - додали у відділку поліції на вулиці Прорізній.

Нагадаємо, в столиці відбуваються масові заходи. Публічну безпеку забезпечують близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України, додали в поліції.

Зранку перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутську, тож рух транспорту обмежено.

В поліції стверджують, що в центрі Києва все спокійно

Представник президента у Верховній Раді, народний депутат від БПП Артур Герасимов сьогодні повідомив учасникам протестного мітингу вкладників банку «Михайлівський» про наміри коаліції сьогодні вирішити проблему повернення втрачених депозитів за допомогою відповідного президентський проект закону, який після 16-ої години має бути прийнятий у першому та другому читанні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: