Американські ЗМІ закликали до експертизи психічного стану Трампа

Американські ЗМІ закликали до експертизи психічного стану Трампа
Дональд Трамп

Якби Трамп застосовував «теорію божевільного» в міжнародних відносинах, вів витончену гру, то він, треба думати, досягав би успіху - The Washington Post

«Наскільки нестійка психіка президента Трампа, наскільки він втратив зв'язок з реальністю? Ми досягли моменту, в який нація має право - і необхідність - знати це», пише The Washington Post.

«Ми не звикли ставити подібні питання нашим президентам. Ми... даємо розумне пояснення девіантної поведінки як частини якоїсь тонкої стратегії. Ми говоримо, що Трамп хитро підіграє своїм виборцям, або застосовує «теорію божевільного» в міжнародних відносинах, або просто поводиться непередбачувано, щоб отримати перевагу, збиваючи всіх з пантелику», - міркує автор.

«Але, якби Трамп дійсно вів настільки витончену гру, то він, треба думати, домагався б успіху, його рейтинг схвалення, напевно, ріс, а не падав, а союзники в Конгресі швидше б висловлювали захоплення, ніж всі більш обурення», - йдеться в статті.

Згідно з численними опублікованими доповідями, Трамп часто впадає в лють - особливо коли бачить щось, що йому не подобається, в теленовинах, які, як кажуть, він дивиться з маніакальною частотою, стверджує видання.

The Washington Post пише, що люди, які знають Трампа десятиліттями, кажуть, що він змінився. Він виявляє найменше впевненості в собі, за словами цих давніх знайомих, і менше здатності до концентрації уваги. «Тим часом ставки настільки високі, що на чиновниках, які працюють з Трампом і спостерігають за ним зблизька, лежить величезна відповідальність. Існує величезна різниця між тим, щоб виглядати таким же звихнувся, як північнокорейський лідер Кім Чен Ин, і насправді мати нестійку психіку», - йдеться у статті.

Як повідомлялось, на охорону сім'ї Трампа вже витрачено всі кошти з річного зарплатного фонду секретної служби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: