Антикорупційне бюро висунуло звинувачення прокурору сил АТО Кулику

Антикорупційне бюро висунуло звинувачення прокурору сил АТО Кулику

Костянтин Кулик

Кулику може загрожувати від двох до п'яти років позбавлення волі

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури спільно з детективами Національного антикорупційного бюро вручили обвинувальний акт військовому прокурору сил АТО Костянтину Кулику.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Його звинувачують у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення).

«У найкоротші терміни обвинувальний акт буде передано до суду для розгляду по суті. У разі визнання судом провини військового прокурора сил АТО йому загрожує позбавлення волі на термін від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ завершило розслідування справи Кулика.

Раніше повідомлялось, що директор Національного антикорупційного бюро повідомив, що Костянтин Кулик досі не розповів, звідки в нього великі гроші.

Нагадуємо, що розслідування щодо фактів ймовірного незаконного збагачення військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика НАБУ розпочало 25 грудня 2015 року. Йому інкримінували скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 КК України.

29 червня слідчі Національного антикорупційного бюро зранку прийшли з обшуком до квартири прокурора сил АТО Костянтина Кулика.

13 липня Апеляційний суд Києва поновив прокурора сил АТО Костянтина Кулика, який підозрюється у незаконному збагаченні, на посаді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: