Апеляційний суд залишив без змін вирок Шуфричу-молодшому

Апеляційний суд залишив без змін вирок Шуфричу-молодшому
Судове засідання у справі ДТП за участі сина депутата Шуфрича, 30 серпня 2017 року

Суд призначив Шуфричу-молодшому покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і звільнення з відстрочкою на один рік

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення суду в справі про дорожньо-транспортну пригоду за участі Нестора Шуфрича-молодшого, сина народного депутата з фракції «Опозиційний блок» Нестора Шуфрича.

Таким чином, суд не задовольнив апеляцію прокуратури Києва.

Повний текст рішення мають оголосити 21 березня.

У грудні 2017 року суд призначив Шуфричу-молодшому покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і звільнення з відстрочкою на один рік.

Як повідомляв адвокат постраждалого В’ячеслав Лисенко, між сторонами було укладено мирову угоду, в результаті чого постраждалому Олексію Мельниченку виплатили моральний і матеріальний збиток у розмірі одного мільйона гривень.

Нагадаємо, 26 серпня 2017 року увечері у Києві сталася ДТП за участю сина нардепа Нестора Шуфрича. 

28 грудня 2017 року Печерський районний суд Києва оголосив вирок Шуфричу-молодшому. Зокрема, суд визнав його винним у вчиненні правопорушення, призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки зі звільненням від відбування основного покарання з відстрочкою на один рік. 

18 січня 2018 року прокуратура Києва подала апеляційну скаргу на вирок сину народного депутата України Нестора Шуфрича. Прокуратура просить призначити сину нардепа п’ять років позбавлення волі з випробувальним терміном на три роки.

Раніше у столичній прокуратурі повідомляли про те, що вважають покарання винуватцю ДТП занадто м’яким, тому в апеляційній інстанції проситимуть призначити для обвинуваченого покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном у 3 роки з позбавленням права керування транспортними засобами строком до 3 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: