Apple допоможе боротися з залежністю від інтернету і гаджетів

Apple допоможе боротися з залежністю від інтернету і гаджетів
Фото: Bloomberg

Нова функція повинна з'явитися в налаштуваннях нової iOS

У новій операційній системі Apple з'явиться нова розробка компанії, що дозволяє користувачам боротися із залежністю від пристроїв.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

Набір інструмент об'єднали під назвою Digital Health. Він буде допомагати користувачам Apple контролювати час, проведений ними за своїми пристроями і окремими додатками.

Нова функція повинна з'явитися в налаштуваннях нової iOS.

Раніше повідомлялося, що керівник компанії Apple Тім Кук зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом у Білому домі, щоб обговорити загрозу для американського бізнесу, яку несе загострення торговельних відносин між США та Китаєм.

Нагадаємо, в Україні запрацював платіжний сервіс Apple Pay. Apple Pay дозволяє здійснювати купівлі в додатках і на сайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком на бічну кнопку та поглядом на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. Тепер більше немає необхідності вручну заповнювати великі документи з контактною інформацією або повторно вводити дані про доставку та виставлення рахунка. Під час оплати покупок у додатках або в Safari Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більш нових моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac не старше 2012 року випуску зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або більш нової моделі, або прямо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: