Армія за місяць воєнного стану отримає понад 300 одиниць техніки

Армія за місяць воєнного стану отримає понад 300 одиниць техніки

Збройні сили вже отримали понад сто одиниць техніки

Українська армія зможе отримати більш ніж 200 одиниць техніки до кінця дії воєнного стану (26 грудня). Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак в ефірі телеканалу Україна.

«За ці два тижні, які пройшли, в армію прийшло понад 100 одиниць техніки. До кінця воєнного стану ми плануємо отримати понад 200 одиниць техніки», - сказав Полторак.

Міністр оборони наголосив, що за останні чотири роки Україна зробила все можливе для того, щоб відновити боєздатність флоту.

«За останні чотири роки ми значно збільшили наші можливості, але ми дуже багато втратили військово-морського флоту в Криму. Ми зробили максимально можливе, щоб відновити боєздатність флоту, - ми над цим працюємо», - пообіцяв Полторак і пояснив, навіщо керівництво країни ввело воєнний стан.


«Воєнний стан вводиться в країні з двох основних причин. Перша - це агресія проти України. Друга - коли є загроза відкритої агресії. У нас відбулося два в одному: агресія Російської Федерації проти Військово-морських сил України в Керченській протоці, а також - величезне зосередження угруповання російських військ на кордоні з Україною», - зазначив глава Міноборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: