З Черкаського аеропорту здеруть асфальт за борги

З Черкаського аеропорту здеруть асфальт за борги
Черкаський аеропорт має єдину злітно-посадкову смугу, що за усіма характеристиками є третьою в Україні за потужністю після обох київських.
Аеросьемка - YouTube

Сума заборгованості по заробітній платі перед співробітниками аеропорту становить понад мільйон гривень

Державна виконавча служба виставила на торги OpenMarket (державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 10 лотів з асфальтом з Міжнародного аеропорту «Черкаси» задля погашення боргу по зарплаті у понад 1 млн грн. Про це повідомляє «Главком» з посиланням, на прес-службу підприємства Міністерства юстиції.

Стартова ціна за 10 205  тонн асфальтобетонного покриття після фрезерування – 1 230 000 грн. Сума заборгованості по заробітній платі перед співробітниками аеропорту становить понад мільйон гривень.

«Ліквідація боргів по зарплаті – стратегічне завдання Мін’юсту. Шкода, коли для цього доводиться реалізовувати основні засоби, проте права найманих працівників є пріоритетом», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов. 

Технологія холодного фрезерування асфальтобетонних покриттів дозволяє повторно використовувати матеріал, який утворюється. Фрезерований асфальтобетонний дрібняк традиційно застосовується для укріплення узбіч, а також для влаштування нижніх шарів дорожнього одягу без використання в'яжучих засобів. 

Дата проведення аукціону: 11 жовтня 2018 року

Міжнародний аеропорт «Черкаси» розташований на західній околиці jобласного центру. Аеропорт має статус міжнародного (з 2009 року). Має єдину злітно-посадкову смугу, що за усіма характеристиками є третьою в Україні за потужністю після обох київських. Вона здатна приймати будь-які типи літаків, від пасажирських до вантажних масою до 190 тонн (Іл-12, Іл-18, Іл-76, Ту-134, Ту-154, Як-42, Ан-2, Ан-22).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: