АТО: бойовики за минулу добу 47 разів обстріляли українських військових

АТО: бойовики за минулу добу 47 разів обстріляли українських військових

Застосовували ствольну артилерію, ракетні комплекси, БМП, гранатомети і міномети

За минулу добу бойовики 47 раз обстріляли позиції ВСУ. Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 24 випадки порушення режиму тиші". У Лебединському та Новотроїцькому проти сил АТО бойовики застосували гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю, в районах Павлополя і Широкиного вели вогонь з озброєння БМП, мінометів калібру 82-мм кулеметів і гранатометів. Біля Мар'їнки, Красногорівки, Талаківки і Водяного обстріли велися з мінометів калібру 120-мм На цій ділянці оборони ворог підсилював інтенсивність вогню гранатометами, кулеметами великого калібру. Також, на напрямку працювали снайпери. Укріплення ЗСУ в Тарамчуку постраждали від обстрілів мінометів і ствольної артилерії калібрів 120-мм і 152-мм, йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку зафіксовано 11 випадків порушення режиму тиші. По захисниках Верхньоторецького били з мінометів калібру 82-мм, по Зайцевому – з гранатометів і стрілецької зброї, в Авдіївці та Луганському бойовики в який раз застосували озброєння БМП, міномети калібру 82-мм і 120-мм

На Луганському напрямку зафіксовано 12 провокацій проти сил АТО. У напрямку Новоолександрівки, Кондрашівки і Лопаскиного російсько-окупаційні війська стріляли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. В районі Новозванівки вони вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 152-мм, проти українських підрозділів у Троїцькому, крім артилерії застосовували протитанкові ракетні комплекси та міномети 82-мм і 120-мм калібрів.

Як повідомлялося, 5 листопада «міністерство держбезпеки» терористичної організації «ЛНР» заявило про затримання у Луганську двох представників фанатського руху ультрас «Зорі» - 20-ти і 19-ти років. Бойовики назвали юнаків лідерами «радикального неонацистського угруповання, що є підпільним відділенням батальйону «Азов», і звинуватили хлопців у шпигунстві. Однак полк «Азов» заявив, що схоплені у Луганську проросійськими бойовиками ультрас не мають жодного стосунку до руху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: