АТО: у Широкиному – потужні танкові обстріли, під Авдіївкою йдуть бої

АТО: у Широкиному – потужні танкові обстріли, під Авдіївкою йдуть бої
АТО на Донбасі

У лавах української армії загиблих немає, 1 боєць поранений

 Маріупольський напрямок залишається зоною найбільш запеклих бойових дій.

Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

«На Маріупольському напрямку минулої доби стався 31 ворожий обстріл, 18 – із застосуванням важкого озброєння... У Красногорівці ввечері противник понад 4 години безперервно вів вогонь з важкого озброєння – мінометів і 152-мм гармат. Біля під’їзду житлового будинку поранено цивільну жінку. Набагато складніша обстановка на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Зокрема, в Широкиному відбулося 3 потужних танкових обстріли наших позицій, чого не було дуже давно. Також окупанти масово застосовують міномети. Окрім цього, ворожі обстріли з мінометів та БМП відбулися під Докучаєвськом», - розповів він.

За словами Лисенка, на Луганському напрямку сталося 9 ворожих обстрілів за добу, 1 - із застосуванням важкого озброєння.

«Найтриваліші обстріли відбулися у Станиці Луганській, де сили АТО зафіксували роботу снайперів. У Попаснянському районі відбулася серія перестрілок між силами АТО і незаконними збройними формуваннями, а у Жовтому – українські військові зафіксували короткотривалий мінометний ворожий обстріл. На Донецькому напрямку сталося 6 ворожих обстрілів, половина з них – із застосуванням важкого озброєння. Бойові дії вчора велися в Луганському, Авдіївці та її околицях. На обох рубежах відбулася низка ворожих мінометних обстрілів. По позиціях сил АТО бойовики, що підтримуються Росією, випустили 80 мінометних мін», - зазначив речник МОУ.

Лисенко повідомив, що за добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовець отримав поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: