Із Мар'їнки й Красногорівки можуть відселити всіх жителів – Зубко

Із Мар'їнки й Красногорівки можуть відселити всіх жителів – Зубко
Мар'їнка після обстрілів

Населені пункти неможливо підключити до опалення через постійні обстріли

Влада може прийняти рішення про відселення всіх мешканців із Мар'їнки і Красногорівки Донецької області в зв'язку з постійними обстрілами цих населених пунктів.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, повідомляє «112 канал».

«Ситуація складна. Два населених пункти постійно знаходяться під обстрілами. І я думаю, що тут буде прийматися рішення про можливість відселення людей з цієї зони», - сказав Зубко.

Він додав, що в бюджеті Донецької області передбачено кошти на закупівлю по 600 приладів обігріву для жителів Мар'їнки і Красногорівки. Крім того, Донецька ВГА розробила систему постачання палива до цих міст.

Нагадаємо, Красногорівка вже другий рік живе без тепла, відремонтувати комунікації не вдається через постійні обстріли.

Раніше в штабі антитерористичної операції повідомили про зростання кількості обстрілів з боку бойовиків. Так, за минулу добу незаконні збройні формування 46 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, терористи застосовували заборонене «Мінськом» озброєння: важку артилерію, БТРи, танк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: