Авіакатастрофа в Ірані: усі пасажири та екіпаж турецького літака загинули

Авіакатастрофа в Ірані: усі пасажири та екіпаж турецького літака загинули
На місці падіння лайнера виявлені обгорілі останки 11 осіб

Попередньою причиною аварії літака в став спалах двигуна

Пошукові загони дісталися до місця катастрофи приватного турецького літака в Ірані. Про це повідомило агентство Fars з посиланням на управління з надзвичайних ситуацій країни.

За словами його представників, на місці падіння лайнера, який належав Başaran Holding, виявлені обгорілі останки 11 осіб - восьми пасажирів і трьох членів екіпажу. Для їх ідентифікації буде потрібен аналіз ДНК.

За інформацією видання DHA, на борту літака перебувала 28-річна дочка турецького підприємця Хюсейнома Башарана, який очолює інвестиційний холдинг Başaran Holding. Разом з сімома подругами Міна Башарана поверталися з відпочинку в Еміратах. 28 березня мало відбутися весілля спадкоємиці великої фінансової імперії.

11032018

У пошуково-рятувальній операції були задіяні кілька спеціальних бригад, а також альпіністи і пожежні. Уламки літака знаходяться на висоті близько 400-500 метрів над рівнем моря, практично на краю скелі.

Нагадаємо, літак у неділю  вилетів з Шарджи (Об'єднані Арабські Емірати) у Стамбул. За останніми даними іранських ЗМІ, літак врізався в гору поблизу міста Кіарі в провінції Чегармехаль і Бахтіарія і загорівся.

Видання ISNA додає, що попередньою причиною аварії турецького літака в Ірані став спалах двигуна.

До слова, раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія 2014 року ледь не збила ще один пасажирський літак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: