Австрійський журналіст Вершютц, якому СБУ скасувала заборону на в’їзд, прибув до Києва

Австрійський журналіст Вершютц, якому СБУ скасувала заборону на в’їзд, прибув до Києва

Журналіст Крістіан Вершютц провів інтерв’ю з головним політтехнологом Зеленського Дмитром Разумковим

Фото: Facebook Christian Ferdinand Wehrschütz

Журналіст Крістіан Вершютц повідомив, що хоче зробити інтерв'ю зі спікером команди Порошенка

Шеф українського бюро австрійського телеканалу ORF Крістіан Вершютц, якому був заборонений в’їзд в Україну, прибув до Києва.

Про це повідомив сам Вершютц у соцмережі.

Зокрема, у Facebook він розмістив декілька фотографій, в тому числі зроблену під час інтерв’ю з головним політтехнологом кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитром Разумковим.

«Ми також хотіли зробити інтерв'ю зі спікером команди Порошенка, але поки що не отримали відповіді» , - написав Вершютц.

Нагадаємо, СБУ скасувала заборону на в’їзд в Україну шефу українського бюро австрійського телеканалу ORF Крістіану Вершютцу.

Вершютц опублікував лист СБУ, в якому зазначено, що заборону на в’їзд скасовано «у зв’язку з надходженням інформації про припинення існування обставин, на підставі яких особі було заборонено в’їзд».

Раніше СБУ заборонила Вершютцу в’їзд в Україну на один рік. В СБУ заявили, що підставою для такого рішення стала необхідність забезпечення безпеки журналіста та уникнення можливих провокацій - Вершютц раніше заявляв про загрози його життю в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: