Авторка пісень Лепса та Ані Лорак вирішила теж йти у президенти Росії

Авторка пісень Лепса та Ані Лорак вирішила теж йти у президенти Росії
Катерина Гордон
Фото: rbc.ru

Журналістка Катерина Гордон заявила про намір балотуватися на пост президента РФ

30 жовтня 2017 року журналістка Катерина Гордон заявила про намір балотуватися на пост президента РФ — повідомляють російські ЗМІ.

У відеозверненні, розміщеному на сайті gordonzabab.ru, Гордон говорить, що «буде, ймовірно, єдиним кандидатом, неузгодженим з адміністрацією президента».

Гордон народилася у 1980 році в Москві. Закінчила факультет педагогіки і психології МПДУ, потім — Вищі курси сценаристів і режисерів і МДЮА. Сценарист і режисер фільму «Море хвилюється раз ...» (2005). Була ведучою, продюсером теле- і радіопередач. У 2008 році влаштувала в ефірі словесну «бійку» з Ксенією Собчак. У 2009-му  створила поп-рок-групу BlondRock. Автор книг «Конченые» (2006) і «#Стихикатигордон» (2015).

Автор понад 200 пісень. Серед виконавців - сама Катерина Гордон, а також Ані Лорак («Забирай рай»), Григорій Лепс («Уходи по-английски») та ін. Брала участь у вокальному проекті Першого каналу «Голос».

У 2013 році заснувала юридичну компанію Saferoom. У 2017 році перейменувала її в «Гордон і сини».

Була одружена з журналістом Олександром Гордоном, потім — з адвокатом Сергієм Жоріним. Наразі розлучена. Має двох синів.

Нагадаємо, що журналістка Ксенія Собчак також балотується цього року в президенти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: