Без опалення в столиці залишаються більше 300 будинків

Без опалення в столиці залишаються більше 300 будинків

Кличко обіцяє оперативно ліквідовувати аварії

На сьогодні у Києві без опалення залишається більше 300 житлових будинків через пошкодження мереж. Але ми робимо все, щоб оперативно ліквідовувати аварії. Про це в ефірі 112 каналу заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він зауважив, що ремонтні бригади роблять все можливе, щоб в найкоротші терміни ліквідувати всі аварійні ситуації, і щоб всі кияни мали тепло в оселях. Водночас, додав міський голова, значна кількість аварій пов’язана зі зношеністю тепломереж. Кличко додав, що тепломережі столиці не ремонтувалися десятиліттями і тому щороку зростає аварійність на них. «Ми робимо все, щоб оперативно реагувати на такі аварії і ліквідовувати їх», - сказав Кличко.

Мер столиці додав, що місто докладає зусилля для вирішення проблеми зношеності мереж, але це потребує дуже великих коштів.

Віталій Кличко також нагадав, що цього року закінчується концесія з «Київенерго» і місто розглядає можливість або передати всі тепломережі в муніципальне управління, або залучити міжнародних операторів (зараз ведуться такі переговори), які можуть взяти мережі в ефективне управління. «Ми вирішуємо це питання. Наше першочергове завдання – міняти труби та залучати інвестиції. І ми розраховуємо на іноземних партнерів, які мають досвід в управлінні енергетичними активами», - сказав Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: