Безглузду смерть голої росіянки в Домінікані зняли на відео

Безглузду смерть голої росіянки в Домінікані зняли на відео
Наталія Бородіна

Напівгола жінка випала з вікна автомобіля, коли позувала на камеру

У Домініканській Республіці через свою недбалість загинула російська туристка, яка поїхала відпочивати туди з подругами.

Про це пише місцеве видання.

За інформацією видання, 35-річна уродженка Челябінська Наталія Бородіна їхала голою в авто з подругою з України. Дівчина знімала на відео стриптиз Наталії, коли стався нещасний випадок.

На відео інциденту видно, як дівчина, одягнена тільки в нижню частину від купальника, висовується у вікно, сміється і вилітає на проїжджу частину.

Жінка померла у лікарні Сан-Домінго від отриманих травм. За словами російських видань, у жінки залишилась маленька дитина.

«У Наталі в Челябінській області залишилася рідна сестра Юлія і мама, якій вже 80 років. Її сестра виховує свого сина, а також сина Наталі. Необхідних коштів на транспортування тіла загиблої у них немає», - розповіла співрозмовниця агентства.

За її словами, Наталя проживала в Каннах і висилала сестрі гроші на утримання сина. Де і ким вона працювала, її родичі не знали.

Крім того, подруга сестри додала, що Наталя приїхала в Домінікану самостійно: придбала авіаквитки, забронювала готель, ніякої страховки у неї не було. Автомобіль, на якому вона їхала в той день, був узятий напрокат, а машина Наталії залишилася в Каннах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: