Понад п’ять тисяч поліцейських не пройшли переатестацію – Аваков

Понад п’ять тисяч поліцейських не пройшли переатестацію – Аваков
МВС обнародує списки тих, хто пройшов і не пройшов переатестацію

Міністр внутрішніх справ Арсен Авкаов повідомив про підсумки переатестації Нацполіції

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про підсумки переатестації співробітників Національної поліції, під час якої 26% керівного складу було звільнено, а загалом не пройшли випробування 14% (5257 міліціонерів).

Про це голова МВС повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Зараз на практиці – некомплект. Бракує 18 875 поліцейських і 1497 держслужбовців. Фактично на службі 109 628 осіб: 99 125 поліцейських і 10 503 службовці. З огляду на те, що 15 670 поліцейських прийшли на службу в нову патрульну поліцію з урахуванням конкурсних процедур, а так само особливого порядку атестації підрозділів у зоні АТО (13 180 осіб) – по всій країні до атестації було призначено 68 135 осіб», – повідомив голова МВС.

«За підсумками: 5257 осіб не пройшли атестацію і були звільнені, 4766 рекомендовані до пониження на посаді, 4479 рекомендовані комісіями до підвищення на посаді», – додав Аваков.

Повні списки всіх, хто пройшов і не пройшов атестацію поліцейських, оприлюднять пізніше.

Аваков також зазначив, що атестація спецпідрозділів поліції, які працюють у зоні АТО, відбувається в особливому порядку, і її підсумки буде оприлюднено після завершення процедур, пов'язаних із процесом ротації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: