Бій століття між Мейвезером та Макгрегором: трансляція

Бій століття між Мейвезером та Макгрегором: трансляція
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор

Трасляція супербою між боксером Флойдом Мейвезером і бійцем змішаних єдиноборств Конором Макгрегором

В Лас-Вегасі на «T-Mobile Arena» стартував боксерський поєдинок за спеціальний «Грошовий пояс» WBC між боксером Флойдом Мейвезером і бійцем змішаних єдиноборств Конором Макгрегором.

Як видно з трансляції, на бій прийшла легенда боксу Майк Тайсон.

Прогнози більшості експертів і спостерігачів зводяться до того, що фаворит поєдинку - Флойд Мейвезер. Коефіцієнт на його перемогу від авторитетної букмекерської контори William Hill складає 1,25 (нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію суперника - 1,67), тоді як успіх Конора Макгрегора оцінюється у 4,33 (нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію суперника - 5,00), нічия - у 41,00, повідомляє Nv.ua

Флойд Мейвезер (40 років, США) провів 49 поєдинків на профі-рингу. Всі 49 боїв екс-чемпіона світу з боксу в п'яти вагових категоріях незмінно закінчувалися його перемогою. 

Конор Макгрегор (29 років, Ірландія) провів 24 поєдинки в змішаних єдиноборствах. 21 раз перемагав і тричі зазнавав поразок. Цей бій для чемпіона UFC у легкій вазі - дебютний в професійному боксі. 

У вересні 2015 року Мейвезер перемогою над Андре Берто завершив професійну кар'єру, але заради бою з Макгрегором вирішив повернутися. Попередній поєдинок ірландця в змішаних єдиноборствах в листопаді 2016 року проти Едді Альвареса в легкій вазі закінчився перемогою. 

Напередодні відбулася офіційна процедура зважування Флойда Мейвезера і Конора Макгрегора

Мейвезер на вагах показав результат 67,8 кг, Макгрегор виявився важчим  більш ніж на 1,5 кг - 69,4 кг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: