Бійців, поранених на Світлодарській дузі, привезли до Дніпра

Бійців, поранених на Світлодарській дузі, привезли до Дніпра
Лікарня ім. Мечникова

Найважчих бійців доставили в лікарню ім. Мечникова

Бійців, які отримали в неділю, 18 грудня, поранення на Світлодарській дузі, направили до лікарні Дніпра, найважчого пораненого - у лікарню ім. Мечникова. Про це повідомив головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

«У Дніпро знову почали надходити поранені бійці. Найважчі в лікарні ім. Мечникова. Вчора доставили молодого хлопця, 21 рік, у якого поранення грудей і живота. Його двічі прооперували військові. Лікарі коректують всі життєві показники ліками. Перелили вже близько 2 л крові. Приїхали батьки і знову запахло війною», - розповів він в ефірі телеканалу «112 Україна».

При цьому Риженко наголосив, що бійці, які отримали поранення на Світлодарській дузі, також були направлені в Дніпро. «До нас доставили в реанімацію найважчого пораненого. Інші поранені надійшли у військовий госпіталь. Точну кількість я не знаю, але знаю, що дуже багато «швидких» їздило по місту з мигалками», - сказав він.

Як повідомлялося, вчора йшли бої в районі Світлодарської дуги. В результаті обстрілів бойовиків, за попередніми даними, загинули 5 українських військових і шість отримали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: