Бійка у черзі: у Запоріжжі дві патрульні побилися, не дочекавшись службових посвідчень

Бійка у черзі: у Запоріжжі дві патрульні побилися, не дочекавшись службових посвідчень
Патрульна поліція України

У результаті сутички 28-річну постраждалу довелося везти в лікарню

У Запоріжжі дві патрульні побилися прямо на очах у своїх приголомшених колег. Жінки зчепились, стоячи у черзі у приміщенні головного обласного управління Нацполіції. Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Молоді офіцери отримували службові посвідчення, і одна із патрульних образилася на іншу за те, що та не пропустила її в черзі.

Сварка швидко перейшла у бійку – одна з патрульних буквально накинулася на колегу і почала бити. Через бійку 28-річну постраждалу довелося відправити до лікарні. Коли патрульній поліпшало, вона написала заяву на ініціаторку бійки у прокуратуру, тому що керівництво Патрульної поліції Запоріжжя не відреагувало на побиття дівчини.

Співробітники прокуратури поцікавились чому не ведеться службове розслідування, та цю інформацію спростували у управлінні Патрульної поліції.

«Як тільки з Києва нам повернеться наказ, буде прийнято рішення керівництвом департаменту», – зазначив керівник місцевої патрульної поліції Роман Пилипенко.

Зазначимо, що ініціаторка бійки намагалася перевестись на службу в Дніпро, але їй відмовили. Керівництво відправило жінку на курси. Пресі свою витівку дівчина не коментує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: