Блакитні каски ООН це ніхто, вони не допоможуть Україні, - командор ВМС США

Блакитні каски ООН це ніхто, вони не допоможуть Україні, - командор ВМС США

«ООН - це по-англійськи UN, United Nations. Ми це переводимо як useless nobody, даремні ніхто»

Kомандор ВМС США у відставці Гарі Табах в своєму новому інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповів про те, як в США розуміють, які події наразі розгортаються в Україні та чого чекати від миротворчої місії на Донбасі. 

«ООН - це по-англійськи UN, United Nations. Ми це переводимо як useless nobody, даремні ніхто... Звичайно, ви [в Україні - ред.] можете очікувати, що вони вас врятують, що вони допоможуть, якесь питання вирішать... Але хтось сказав: якщо ви робите одне і те ж і отримуєте один і той же результат, і думаєте, що іншим разом ви отримаєте інший результат, то з вами щось психічно не нормально. Ви можете мені назвати хоча б одну війну, яку запобігло ООН, або якесь рішення?», - розповів командор. 

Він нагадав, що свого часу в Югославії «блакитні каски» нічого суттєвого не зробили, а точніше «зробили нуль». Інша справа - НАТО.

«НАТО тоді вступило в контакт, в бій, в бомбардування. А ООН - нічого. Вони не погано воюють, вони не можуть воювати: у них немає структури командування, немає присяги, немає нічого. ООН ніколи нічого не запобігло і ніколи нічого не зупинило. Тому їх дії абсолютно марні», - вважає американський військовий.

Він також розповів, що свого часу був в Абхазії, і був там начальником розвідки. «Моя частина ООНівська стояла на абхазькій стороні. Що, якимось чином ми запобігли захопленню Абхазії росіянами? Ні, росіяни прийшли, ООН згорнулося і пішло. Те ж саме - є війська ООН між Ізраїлем і Ліваном, вони там стоять на Голанських висотах. Коли починається обстріл, ООНівці згортаються і тікають на ізраїльську сторону і потім з ізраїльської сторони починають критикувати в ООН Ізраїль - що він неправий», - пояснив Табах. 

«У цьому сама суть ООН - величезна бюрократична і корупційна схема викачування грошей...», - резюмував Гаррі Табах.

Нагадаємо, також командор ВМС США вважає, що Україна досі не розвалилася завдяки Порошенку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: