Блогера Варламова в Україну не впускали: росіянин сам поширив фейк

Блогера Варламова в Україну не впускали: росіянин сам поширив фейк
Варламов каже, що він зараз у Молдові

У поширенні неправдивої інформації Варламов звинуватив сайт «Миротворець»

Скандально відомий російський блогер Ілля Варламов, якому на 5 років заборонений в'їзд на територію України, в Одесу не приїжджав.

Раніше 8 жовтня у ЗМІ з'явилась інформація про те, що російський блогер Ілля Варламов попри заборону в’їзду в Україну зараз перебуває в Одесі.

Сам блогер у своєму Twitter ділився неоднозначними дописами, а ресурс «Миротворець» поширив інформацію про те, що Варламова нібито впустили в Україну в обмін на його згоду співпрацювати з українськими правоохоронними органами.

Ввечері неділі Варламов пояснив, що зараз перебуває у Молдові, а в Україну навіть не збирався.

«Я в улюбленій і прекрасній Молдові! Я п'ю шикарне молдавське вино на дні молдавського вина! Я в раю! Рай розташований за декілька кілометрів від кордону з Україною і пишу твіт, що хочу поїхати в Одесу»,– написав Варламов у своєму Facebook.

У поширенні неправдивої інформації він звинуватив сайт «Миротворець» і бідкається, що ніхто з російських журналістів до нього не зателефонував і не уточнив, чи дійсно йому вдалось потрапити в Україну, а росЗМІ публікували новини з посиланням на «Миротворець».

Як повідомляв «Главком», 14 червня стало відомо, що російський блогер Варламов став персоною нон-грата в Україні.  Раніше він незаконно відвідував окупований Донбас і публікував у мережі репортажі з окупованого Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: