Блогери Банкової побачили, як «спортсменка» Тимошенко копіює Путіна

Блогери Банкової побачили, як «спортсменка» Тимошенко копіює Путіна
Юлія Тимошенко та Андрій Оністрат
Фото: Oleksandr Prokopenko / Facebook

Павло Нусс впевнений, що Тимошенко до лиця «технології Вовки Путіна»

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко використовує кремлівські технології для зростання свого рейтингу. Про це заявив політолог Павло Нусс у своєму Facebook.

За його словами, використання таких технологій проявилося 29 вересня, коли Тимошенко у супроводі бізнесмена і блогера Андрія Оністрата пробігла 12 кілометрів.

«Відразу кілька телеканалів, що належать близьким до Тимошенко олігархам, [показували] прямий ефір на каналі Мураєва, і все це для того, щоб наївні дурилки картонні мали можливість споглядати «летючу ходу» Юлі. І що цікаво, ці ж дурилки будуть продовжувати вірити в брехню Тимошенко про те, що «мене блакує (блокує – ред.) Порошенка на всіх каналах, де я не маю мажлівасті (можливості - ред.) говорити правду…». Та ви, Юліє Володимирівно, ці канали на яких вас «блакує Порошенко» за собою скоро в клозет тягнути будете… До речі, так. Технології Вовки Путіна Володимирівні до лиця ...», - написав експерт.

Павло Нусс відомий своїми хвалебними дописами на адресу президента, входить у так званий пул блогерів Банкової.

Нагадаємо, 29 вересня Тимошенко пробігла 12 кілометрів. Вона заявила, що має намір 8 жовтня пробігти напівмарафон (21,1 км) у Мюнхені.

Як відомо, глава РФ регулярно виконує «гуманітарні» місії: літає у якості ватажка зі стерхами (видом журавлів, що перебувають під загрозою знищення), робить підводні запливи, під час яких знаходить цінні античні амфори. Путін також доволі часто демонстрував своє володіння дзюдо, є багато відео його спарингів, одного разу його навіть повалили на лопатки – це зробила чемпіонка Росії Ірина Заблудіна.

А влітку 2017 року хазяїн Кремля Володимир Путін показав російському електорату верхню частину свого тулуба. Це сталося під час риболовлі у Сибіру. Тоді Путін оголився не вперше. Достатньо відомим є знімок, де президент РФ зображений з оголеним торсом зі спінінгом в руках та ще одне фото, де хазяїн Кремля сидить верхи на коні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: