Бойко саботував голосування фракції щодо виходу Рабіновича з Опоблоку - експерт

Бойко саботував голосування фракції щодо виходу Рабіновича з Опоблоку - експерт
Юрій Бойко, лідер фракції Опозиційного блоку

На останньому засіданні фракції Опозиційного блоку стався конфлікт через те, що Вадим Рабінович запропонував проголосувати за свій вихід з фракції

Фракція «Опозиційний блок» стає все більш недієздатною. Про це заявив політолог Владислав Дзівідзінській на сторінці в Facebook.

Він зазначає, що на останньому засіданні Опозиційного блоку стався конфлікт через те, що Вадим Рабінович запропонував проголосувати за свій вихід з фракції. За словами Дзівідзінського, замість того, щоб вирішити ситуацію, лідер фракції Юрій Бойко почав тягнути час, після чого і зовсім покинув засідання.

«Хоче Рабінович йти - хай іде. Але реакція Юрія Бойка, як глави фракції, точно не послужить зміцненню його авторитету серед депутатів. Ківалов, Бахтєєва і ряд інших депутатів висловили готовність голосувати за вихід Рабіновича, але Бойко просто пішов», - розповідає політолог.

Як зазначає Дзівідзінській, така реакція Бойка лише посилює внутрішні суперечності фракції і негативно позначається на його авторитеті серед депутатів.

« Опоблок тріщить по швах, сьогоднішня конфігурація фракції себе, напевно, вичерпала, і контролю практично ніякого немає. Мені не до кінця зрозуміло, як Опоблок збирається проводити виборчу кампанію і відстоювати інтереси своїх виборців, брати гілку першості від опозиції, якщо він питання з виходом людини з фракції вирішити не в змозі?» - резюмує Дзівідзінській.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: