Бойовики б’ють по селах навколо Маріуполя: перебито комунікації

Бойовики б’ють по селах навколо Маріуполя: перебито комунікації
Бойовики завдали удару по селищах Виноградне і Пищевик

Снаряди влучили у присадибні ділянки, пошкоджено вікна, дахи, стіни та господарчі будівлі у чотирьох будинках, перебито газову трубу та лінії електропередач

Цієї ночі обстрілів з боку російсько-окупаційних військ зазнали Виноградне та Пищевик, що поблизу Маріуполя.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області, у Виноградному під удар потрапили дві вулиці – Радянська та Нижня. На останній розташований дачний кооператив. Снаряди влучили у присадибні ділянки, вибуховою хвилею пошкоджено вікна, дахи, стіни та господарчі будівлі у чотирьох будинках, перебито газову трубу та лінії електропередач. Жертв серед населення немає.

На місці пригоди продовжує роботу слідчо-оперативна група Лівобережного відділення поліції. Правоохоронці збирають доказову базу, щоб рано чи пізно терористи відповіли за свої злочини проти мирних громадян.

Під обстріл також потрапило селище Пищевик Волноваського району. Близько 20:10 у вівторок внаслідок артобстрілу бойовиків постраждав приватний будинок. Внаслідок вибуху снаряду помешкання загорілося. Було вжито заходів з локалізації пожежі. Повідомлення про це надійшло до поліції від працівників ДСНС.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група Волноваського відділу поліції. Встановлено, що власники житла на цей час мешкають у Маріуполі.

За фактами обстрілів розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: