Бойовики гатять з важкого озброєння: поранено двоє українських бійців

Бойовики гатять з важкого озброєння: поранено двоє українських бійців

Українські захисники отримали поранення біля Широкиного і Старогнатівки

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій отримали поранення двоє українських військовослужбовців. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

Загиблих в лавах українських захисників немає.

«В результаті обстрілу наших позицій біля Широкиного і Старогнатівки двоє захисників України отримали поранення. Їх оперативно евакуювали в медичні установи», - сказав Лисенко.

Як повідомлялося, впродовж минулої доби окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Близько десяти збройних провокацій були здійснені з використанням артилерії, мінометів та танка.

Жителі Горлівки повідомлялиі, що бойовики стріляли із «Градів» з шахти «Кочегарка».

Народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що найближчим часом формування російських окупаційних військ на Донбасі можуть перейти до активних наступальних дій тактичного масштабу на одному або декількох ділянках. 

За останній тиждень – з 6 по 13 листопада - підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 12 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: