Бойовики готуються до наступу на «Світлодарському виступі» - розвідка

Бойовики готуються до наступу на «Світлодарському виступі» - розвідка

4-8 серпня існує загроза активізації наступальних або рейдових дій бойовиків з метою розширення підконтрольних територій

Українська розвідка виявила ознаки підготовки противника до бойових дій на Донецькому і Слов’янському напрямках («Світлодарський виступ»). Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook.
«У період 4-8 серпня ц.р. існує загроза активізації наступальних або рейдових дій з метою розширення підконтрольних територій», - йдеться у повідомленні.
Розвідка інформує про продовження ведення противником розвідки сил АТО. «Відмічено вихід розвідувальної групи 9 окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Заплановано вихід диверсійно-розвідувальних груп у районах наступних населених пунктів: Майорськ, Зайцеве, Авдіївка, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар’їнка», - інформує ГУР.
Крім того, зафіксовано прибуття з території РФ до н.п. Іловайськ залізничного ешелону у складі: двох вагонів з протитанковими та протипіхотними мінами, шести – з боєприпасами, одного – з медикаментами, одного – з обмундируванням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: