Бойовики на Донбасі «під кайфом» почали обстрілювати власні позиції

Бойовики на Донбасі «під кайфом» почали обстрілювати власні позиції
dt.ua

Підрозділ зі складу «3-ї окремої мотострілецької бригади» відмовився від спільних дій з «2-ю мотострілецькою ротою» через неадекватну поведінку

Бойовики на Донбасі у стані наркотичного сп’яніння почали хаотичну стрілянину, зокрема і по власних позиціях. Про це йдеться у повідомленні головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

За даними розвідки, підрозділ зі складу «3-ї окремої мотострілецької бригади» відмовився від спільних дій з «2-ю мотострілецькою ротою» зі складу «11-го мотострілецького полку» через вкрай неадекватну поведінку.

«19 липня відмовився від спільних дій з «2-ю мотострілецькою ротою» зі складу «11-го мотострілецького полку»  з місцем дислокації у Макіївці, переважна більшість особового складу якої перебувала у стані сильного наркотичного сп’яніння, підрозділ зі складу «3-ї окремої мотострілецької бригади» (Горлівка), що прибув на посилення передових позицій. Побоювання новоприбулих російських військовослужбовців викликала хаотична стрілянина у тому числі по позиціях власних сил з боку очманілих від наркотичного дурману «братів по зброї», — йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: