Бойовики на Донеччині обстріляли патруль ОБСЄ

Бойовики на Донеччині обстріляли патруль ОБСЄ

Спостерігачі з моніторингової місії фіксували сліди від БМП на асфальті, коли пролунали дві черги зі стрілецької зброї

Спостерігачів ОБСЄ обстріляли проросійські терористи в населеному пункті Пікузи Донецької області. Про це в п'ятницю, 15 червня, повідомили в  ОБСЄ.

Інцидент стався напередодні, 14 червня, коли патруль СММ у складі шести співробітників місії на двох броньованих автомобілях перебував у населеному пункті Пікузи (23 км на північний схід від Маріуполя).

Спостерігачі там зупинилися, щоб зафіксувати свіжі сліди бойової броньованої машини (типу БМП) на асфальті.

«Один зі спостерігачів вийшов з автомобіля, після чого всі члени патруля почули дві короткі черги зі стрілецької зброї. Один з членів патруля, який сидів у салоні автомобіля, побачив двох чоловіків в одязі військового типу, які стояли на відстані близько 50 метрів на південь від дороги», - йдеться в повідомленні.

Один з бойовиків зробив кілька пострілів в напрямку патруля з АК-47, після чого зробив ще один постріл у повітря. Після цього обидва чоловіки розвернулися і пішли.

«За оцінкою місії, вогонь мав попереджувальний характер, щоб змусити спостерігачів залишити цей район. Патруль СММ негайно поїхав і благополучно повернувся на базу в Маріуполі», - зазначили в прес-службі.

Напередодні повідомлялося, що в Донецьку у спостерігачів ОБСЄ запустили молотком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: