Бойовики на Донеччині поширюють чутки про наступ українських військ

Бойовики на Донеччині поширюють чутки про наступ українських військ

Активне перекидання в район Горлівки та Донецька додаткових підрозділів російсько-терористичних військ проводиться нібито з метою зриву даного міфічного наступу

У російсько-окупаційних військах, , дислокованих у Горлівці, в Петровському і Кіровському районах Донецька поширюються чутки про підготовку наступу українських військ. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».
«У середовищі окупантів із підрозділів, дислокованих як в Горлівці, так і в Петровському і Кіровському районах Донецька, ходять посилені чутки про підготовку наступу українських військ. Відповідно до даної інформації, активне перекидання в ці райони додаткових артилерійських і мінометних підрозділів російсько-терористичних військ проводиться нібито з метою зриву даного міфічного наступу», - йдеться в повідомленні «ІС».
Група інформує, що бойовики в районі Горлівки активно перекидають 122-мм артилерію на нові позиції. «Зокрема, батарея гаубиць Д-30 причепом перекинута на позиції південніше залізничної станції Сухий Яр», - повідомляє «ІС».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: