Бойовики на Луганщині поранили двох українських бійців

Бойовики на Луганщині поранили двох українських бійців
Зона АТО

Двох військових ЗСУ поранено внаслідок обстрілу

Двоє військовослужбовців дістали поранення внаслідок ворожого обстрілу на Луганщині. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, передає прес-служба Луганської ОДА.

«Зокрема, у напрямку населених пунктів уздовж лінії розмежування бойовики шість разів відкривали вогонь. Так, по позиціях українських військовослужбовців поблизу смт Новотошківське Попаснянського району російсько-терористичні війська застосовували протитанкові гранатомети. Внаслідок обстрілу двоє наших захисників зазнали поранень та були доправлені до шпиталю», – йдеться у повідомленні.

Також вказано, що в напрямку села Новоолександрівка зафіксовано два випадки порушення режиму тиші. «Ворог бив з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів та стрілецької зброї», – додали в ОДА.

Водночас, за даними Луганської ОДА, бойовики з протитанкових гранатометів, БТР, зенітних установок та стрілецької зброї відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців поблизу сіл Кримське та Лобачеве Новоайдарського району.

«Також вогонь вівся з автоматичних та підствольних гранатометів у напрямку села Сизе Станично-Луганського району», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, бойовики за добу, з 8-го на 9 грудня, 15 разів обстріляли сили АТО.

4149 4978 3926 5388

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: