Бойовики не допускають місію ОБСЄ до роботи на окупованій Луганщині

Бойовики не допускають місію ОБСЄ до роботи на окупованій Луганщині
Бойовики не допускають спостерігачів ОБСЄ до роботи на окупованій Луганщині

Два озброєних бойовика на залізничній станції Красна могила у Вознесенівці наказали патрулю СММ залишити залізничну станцію

Українська сторона з координації і припинення вогню на Донбасі повідомляє, що бойовики «ЛНР» заборонили спостерігачам ОБСЄ працювати в районі окупованого селища Вознесенівка (колишній Червонопартизанськ) Луганської області.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил в Facebook.

«Два озброєних найманця збройних формувань РФ на залізничній станції Красна могила у Вознесенівці без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно залишити залізничну станцію і зазначений район», — йдеться у повідомленні.

У свою чергу, спостерігачі пояснили, що 13 січня здійснювали моніторинг у пункті пропуску на кордоні близько Вознесенівки.

Члени патруля, зокрема, бачили, як в Україну в'їхали 4 автомобілі (1 з українськими номерами і 3 — з російськими) і 1 вантажівка з українськими номерами.

Крім того, команда місії бачила більше 60 вантажних вагонів, в тому числі 12 цистерн для перевезення пального — попередньо, всі були порожніми. Також спостерігачі бачили 60 залізничних вагонів з вугіллям, які рухалися в напрямку кордону з Росією.

«Через близько 10 хвилин два члени збройних формувань, які були присутні на залізничній станції, попросили патруль СММ покинути цей район», — повідомили в ОБСЄ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: