За добу російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь

За добу російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь

«Найгарячіше» на Маріупольському напрямку

За минулу добу російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 14 обстрілів. «Порушуючи «режим тиші», противник відкривав вогонь в районах Талаківки, Мар’їнки та Богданівки з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї, а по Широкиному і Водяному - з мінометів калібру 120мм та ствольної артилерії калібру 122мм», - йдеться у повідомленні.
На Луганському напрямку окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. «Збройні провокації відбулись в районах Новоолександрівки та Станиці Луганської. Окрім стрілецької зброї та гранатометів, тут бойовики застосували снайперський вогонь. Українські позиції в Новозванівці зазнали ворожих обстрілів зі ствольної артилерії 152 калібру», - інформує штаб.
На Донецькому напрямку зафіксовано 1 обстріл. «В Авдіївці противник застосував кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю. На цій ділянці бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм», - повідомляє прес-центр.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі заявляє, що зафіксувала понад 500 вибухів у районі Маріуполя. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: