Бойовики за добу 32 рази прицільно обстріляли позиції Об'єднаних сил

Бойовики за добу 32 рази прицільно обстріляли позиції Об'єднаних сил
Український військовослужбовець на Донбасі

У вівторок на Донбасі загинув один український військовий

Упродовж минулої доби, 12 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою, інтенсивність боїв залишалась на попередньому рівні.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру Об’єднаних сил.

Зазначається, що бойові дії тривали в районі населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині. На горлівському напрямку в районі населеного пункту Луганське. Ворог активізувався на донецькому напрямку поблизу Новотроїцького. Не припиняються бої на маріупольському напрямку – в районі населених пунктів Гнутове, Водяне та Лебединське.

«Російсько-окупаційні війська 32 рази вдавалися до прицільного вогню по нашим позиціям, з них дев’ять разів застосовували міномети калібрів 120 мм та 82 мм. З метою недопущення просування противника в бік наших позицій та подавлення вогневих точок ворога, підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь, надійно утримуючи позиції», - додали у прес-центрі.

Під час бойових дій минулої доби один український військовослужбовець загинув.

За даними розвідки вчора увечері була знищена бойова броньована машина противника. Загалом за добу п’ятьох окупантів було знищено та чотирьох поранено.

Сьогодні, упродовж ночі 13 червня, ворог сім разів порушував режим тиші, з них три рази застосовував озброєння заборонене Мінськими домовленостями поблизу населених пунктів Новотошківське та Новоолександрівка.

Під час бою було поранено двох українських військовослужбовців. Всі спроби противника просунутися в глибину нашої оборони залишалися нереалізованими, резюмували у прес-центрі.

Нагадаємо, з початку доби станом на 18:00 вівторка на Донбасі було зафіксовано 11 ворожих обстрілів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: