Бойовики залишили жителів прифронтових територій без води – Тука

Бойовики залишили жителів прифронтових територій без води – Тука
На Луганщині у жителів прифронтових районів немає води

Бойовики звинувачують українську сторону у відсутності питної води

Бойовики не подають питну воду мешканцям прифронтових територій окупованих районів Луганщини і звинувачують у цьому українську сторону. Про це в ефірі «5 каналу» заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

«Якщо взяти забезпечення водою. Наприклад, Луганська область, Попаснянський водоканал, яких забезпечує щонайменше півмільйона наших громадян на неконтрольованій території питною водою. Спочатку весь час нам дорікали, що ми не забезпечуємо, не даємо технічної можливості використовувати цю воду. Зроблено все, все відремонтовано, поставлені електронні сучасні лічильники. Тепер, як все зроблено, то представники протилежної сторони вони ігнорують будь-які контакти з українською стороною. Вони не приїздять для оформлення належних документів, вони не беруть слухавку, вони не приїхали, щоб отримати електронні ключі від електронних лічильників», - сказав Тука.

За його словами, бойовики перевели людей, які переживають в тих зонах, які наближені до лінії розмежування, на забезпечення водою через день по три години. «І розповідають людям, що все це хунта», – заявив Тука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: