Бойовики застосували міномети біля Водяного і Мар’їнки

Бойовики застосували міномети біля Водяного і Мар’їнки

Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили вже 19 прицільних обстрілів позицій сил АТО

Російсько-окупаційні війська і далі грубо порушують Мінські домовленості та застосовують міномети і важку артилерію.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

«На Луганському напрямку сьогодні було найгарячіше. Ще посеред ночі бойовики зі 120-ти та 82-мм мінометів вели вогонь по наших оборонних укріпленнях довкола Попасної, Кряківки, Новоолександрівки і Луганського. На деяких ділянках лінії зіткнення ворожі обстріли тривали близько двох годин. На світанку, у районі Попасної та Луганського, противник продовжив мінометні провокації. У цей же період часу загарбники здійснили обстріл з артилерійських систем 152 калібру підступів до Врубівки, випустивши загалом близько десяти снарядів», - йдеться у повідомленні.

На інших ділянках української оборони окупанти з гранатометів та стрілецької зброї порушували перемир’я біля Золотого, Лозового і Кримського.

На Донецькому напрямку ворог також застосовував заборонені міномети поблизу Водяного та Мар’їнки. Окрім того, на Приазов’ї неподалік Павлополя та Старогнатівки противник активно обстрілював українських оборонців із легкого піхотного озброєння.

Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили вже 19 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У більш ніж половині випадків українські бійці давали агресору адекватну відповідь.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: