Бойовики зменшили інтенсивність обстрілів: п’ять порушень за день

Бойовики зменшили інтенсивність обстрілів: п’ять порушень за день

Найгарячіше на донецькому напрямку

Сьогоднішній день у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі відзначився зменшенням обстрілів українських позицій.

Від опівночі російсько-окупаційні угруповання 5 разів порушували перемир’я, використовуючи при цьому піхотне озброєння, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Так, уночі на донецькому напрямку бойовики з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів двічі били по захисниках Авдіївки. З цієї ж зброї вдень майже годину окупанти обстрілювали опорні пункти української армії біля шахти Бутівка і Зайцевого», - йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку близько 10-ї години під ворожим вогнем зі стрілецької зброї опинились оборонці Талаківки, інформують у штабі.

Під час двох обстрілів, коли виникала пряма загроза життю наших військових, Збройні сили України застосовували зброю на ураження противника, повідомляє прес-центр.

Від початку доби втрат серед бійців сил АТО немає.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні АТО в результаті бойових дій отримали поранення троє українських військовослужбовців.

Читайте також матеріал Доброволець Олена Білозерська: Затягувати війну – велике зло. Можливо, ще гірше, ніж її розпочинати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: