Британський пранкер розіграв співробітників Білого дому, представившись зятем Трампа

Британський пранкер розіграв співробітників Білого дому, представившись зятем Трампа
Зять Трампа Джаред Кушнер

Пранкер пообіцяв більше не атакувати Білий дім, порадивши США посилити заходи кібербезпеки

Хакер з Великобританії зумів розіграти чиновників з адміністрації президента США Дональда Трампа, а також одного з його синів, пише BBC.

Хакеру, який називає себе «поштовим пранкером«, вдалося переконати одного з старших радників Трампа з кібербезпеки, що він є зятем президента Джаредом Кушнером.

Пранкер опублікував витяги з електронних листів, якими він обмінювався з співробітниками Білого дому, у своєму «Твіттері». Сам себе він також назвав «ледачим анархістом» і повідомив, що розіграші придумав для розваги.

Він пообіцяв більше не атакувати Білий дім, порадивши США посилити заходи кібербезпеки. У Білому домі телеканалу Сі-ен-ен повідомили, що розслідують подію і дуже серйозно ставляться до інциденту.

Ось три найбільш помітних моменту розіграшу:

Радник з національної безпеки Том Боссерт повірив у те, що Джаред Кушнер запрошує його на вечірку і негайно повідомив свою адресу електронної пошти.

«Тому, ми організуємо щось типу вечірки в кінці серпня, - йдеться в листі фальшивого Кушнера. - Було б здорово, якщо б ти прийшов. Обіцяю, що закуски будуть не гірше тих, що ми їли в Іраку. Нехай це буде класна вечірка».

Тому Боссерт відповів наступне: «Дякую, Джаред. Після таких обіцянок я не можу відмовитися. І ось тобі, якщо потрібен, мій особистий поштову скриньку».

Боссерт поки не прокоментував те, що трапилося.

Через день після того, як був звільнений глава апарату Білого дому Райнс Прібус, хакер відправив лист став директором з комунікацій (тепер вже колишнього) Ентоні Скарамуччі від імені Прібуса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: