Цензура, примусові роботи, конфіскація. Рабінович пояснив, що означає воєнний стан

Цензура, примусові роботи, конфіскація. Рабінович пояснив, що означає воєнний стан
Вадим Рабінович

Вадим Рабінович переконаний, що введення воєнного стану «ідеально для влади»

Від введення в Україні воєнного стану виграє тільки правляча група. Про це в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович.

Коментуючи можливість введення воєнного стану, він підкреслив, що це «ідеально для влади». «Я розповім декілька моментів, які за ним підуть. По-перше, повна цензура в пресі. Вас можуть вести на спеціальні роботи, вам можуть затримувати оплату, у вас можуть забрати особистий транспорт. Це вже у нас немає ніякого «Євробачення». Маса всяких «радостей». А у правлячої групи взагалі проблем не буде. Всі будуть окупантами», - сказав Рабінович.

За його словами, воєнний стан також погіршить ситуацію в економіці. «Воєнний стан - це на десятки років закінчення можливості піднятися економіці. Це, напевно, вже цвях буде в кришку нашої економіки. І я думаю, що навіть вони зараз до цього не додумаються», - вважає Рабінович.

Нагадаємо, 29 січня загострилася ситуація в Авдіївці, після цього в політикумі з'явилися заяви про можливість введення воєнного стану в разі ескалації ситуації в зоні АТО.

Екс-представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний вважає, що в Україні вже давно потрібно було ввести воєнний стан.

Більше читайте в статті «Главкома» «Патріоти проти агентів Кремля». Чому в Україні знов заговорили про воєнний стан?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: