Літо скасовується? В уряді поставили хрест на оздоровчому відпочинку дітей

Літо скасовується? В уряді поставили хрест на оздоровчому відпочинку дітей
Тендери на закупівлю путівок для оздоровлення дітей не призупиняються

Песимізму додає той факт, що транспортне сполучення між регіонами поновлять в останню чергу, тому частину оздоровчого сезону буде втрачено, - Лазебна

Українські діти можуть лишитися без літнього оздоровчого відпочинку. Про це повідомила міністерка соціальної політики Марина Лазебна в інтерв'ю «Дзеркалу тижня».

«Від 12 березня Кабмін зупинив оздоровлення в наших державних закладах «Молода гвардія» та «Артек». Подальшіі дії залежатимуть від рішення уряду про зняття карантину та дозволу наших медиків», - зазначила вона.

За словами Лазебної, тендери на закупівлю путівок для оздоровлення дітей не призупиняються, у разі зняття карантинних заходів регіони мають бути готовими до оздоровчого сезону. «Але песимізму додає той факт, що транспортне сполучення між регіонами поновлять в останню чергу, тому частину оздоровчого сезону буде втрачено. Тож, за нашими прогнозами, частина закладів не розпочне свою роботу», - пояснила вона.

«Але чесно скажу: я не знаю, чи дозволить Держпродспоживслужба роботу таких оздоровчих закладів. Будемо працювати в цьому напрямі, шукати компроміс і швидке вирішення цього питання», - сказала міністерка.

Як повідомлялось, з 18 травня в Києві відновить свою роботу система електронного запису дітей до комунальних закладів дошкільної освіти. Електронні запрошення, які були надіслані батькам дошкільнят до оголошення карантину, є дійсними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: