Через Саакашвілі «Укрзалізниця» може ускладнити митний контроль

Через Саакашвілі «Укрзалізниця» може ускладнити митний контроль

У поїзді Інтерсіті, яким хотів їхати Саакашвілі, діє окремий порядок митного контролю, він здійснюється під час руху

Спрощена експериментальна модель митного контролю, що була запроваджена в поїздах Інтерсіті, які прямують за кордон, може бути змінена через ситуацію, що виникла в неділю, 10 вересня, у потязі сполученням Перемишль - Київ. Про це заявив т.в.о. голови правління ПАТ «Українська залізниця» Євген Кравцов сьогодні під час брифінгу.

«Позиція і дії з боку нашого персоналу були абсолютно законними, були виконані всі інструкції. Ми не можемо порушувати закон через позиції однієї людини. Щодо наслідків, на сьогоднішній день ми заявили, що проведемо компенсації пасажирам. Саме в цьому поїзді Інтерсіті діє окремий порядок митного контролю, він здійснюється під час руху. Це експериментальна модель, яка була введена, щоб пасажири мали більше комфорту і швидше долали кордон. Нам потрібно буде вивчити її і, можливо, підкоригувати, щоб не було лазівок для окремих пасажирів», - заявив Кравцов.

Він додав, що крім цього випадку траплялися й інші ситуації, коли особи, які мають невідповідні або підроблені документи, не мають права в'їзду в Україну, але намагаються це зробити, у результаті чого їх знімають з поїзда після проходження кордону.

Нагадаємо, 10 вересня Саакашвілі намагався прибути на Інтерсіті з Перемишля до Києва, однак рух його потяга заблокувала «Укрзалізниця».

Згодом він заявив, що їде у ПП «Шегині», де і перейшов польсько-український кордон в неділю ввечері. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: