Чиновника Миколаївської міськради затримали за хабарництво

Чиновника Миколаївської міськради затримали за хабарництво
Фото: Прокуратура Миколаївської області

Чиновник та його посередник вимагали від власника кіосків 5 тисяч доларів

У Миколаєві затримано заступника начальника відділу контролю та нагляду за благоустроєм Департаменту внутрішнього фінансового контролю нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради та його посередника – приватного підприємця, за вимагання неправомірної вигоди в розмірі 5 тисяч доларів.

Про це повідомляє прокуратура Миколаївської області.

«Зазначені кошти зловмисники вимагали від суб’єкта господарювання за не вчинення перешкод у використанні ним малих архітектурних форм (кіосків) у м. Миколаєві, розміщених на земельній ділянці, дія договору оренди якого закінчилась», - заявили в прокуратурі.

Зазначається, що особи були затримані під час передачі авансу - тисячі доларів у порядку ст.208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Нагадаємо, голова Радехівської районної держадміністрації Львівської області заарештований на два місяці з альтернативою застави в розмірі 140 960 гривень. За даними правоохоронців, голова РДА вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі тисячі доларів за підписання договору про продовження строку дії оренди земельної ділянки одному із місцевих товариств.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: