Чийгоза таємно вивезли із СІЗО попрощатися з матір’ю

Чийгоза таємно вивезли із СІЗО попрощатися з матір’ю
Ахтем Чийгоз

Зустріч Чийгоза з мамою тривала 10 хвилин під час перерви в судовому засіданні

Одного з лідерів кримських татар Ахтема Чийгоза таємно вивезли із СІЗО в Бахчисарай попрощатися з мамою. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebooк журналіст Антон Наумлюк.

Сьогодні, 20 червня, в підконтрольному Кремлю Верховному суді Криму відбувається засідання у «справі Чийгоза».

«Під час перерви в судовому засіданні Чийгоза таємно вивезли із СІЗО в Бахчисарай попрощатися з мамою. Зустріч тривала 10 хвилин, після чого його повернули назад до Сімферополя», - повідомив Наумлюк.

4_11Мама Ахтема Чийгоза

«В цей час в суді почалося засідання, але офіційно зв'язок налагодити не вдалося. Насправді, Чийгоза не було на місці. Коли він повернувся, знадобилося ще 20 хвилин, щоб він прийняв ліки і прийшов до тями», - розповів журналіст.

Чийгоз попросив подякувати всім, хто взяв участь у зустрічі. «Всіх людей, до яких я звертався», - процитував його Наумлюк.

Як відомо, наприкінці березня підконтрольний Кремлю Верховний суд окупованого Росією Криму продовжив до 8 липня арешт заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза.

Міністерство закордонних справ України вимагало від окупаційної влади Криму дозволити заарештованому Чийгозу побачитися з матір'ю, яка перебуває при смерті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: