Члени Радикальної партії і «Батьківщини» оточили трибуну Ради

Члени Радикальної партії і «Батьківщини» оточили трибуну Ради
УНІАН

Біля трибуни стоять деякі позафракційні депутати, які раніше долучалися до блокування Радикальною партією та «Батьківщиною» трибуни

Депутати від фракцій Радикальної партії та «Батьківщини» оточили трибуну парламенту. Нардепи від Радикальної партії продовжують свій «сидячий протест» - вони сидять на підлозі біля трибуни, повідомляє УНІАН.

Депутати від фракції «Батьківщина» стоять біля трибуни. Також біля трибуни стоять деякі позафракційні депутати, які раніше долучалися до блокування Радикальною партією та «Батьківщиною» трибуни та президії. Всіх спікерів вони пропускають для виступу з трибуни. Водночас у президії парламенту знаходиться кілька депутатів - учасників АТО, які раніше деблокували президію, аби не допустити її заблокування Радикальною партією і «Батьківщиною».

Як повідомлялось, перед початком сьогоднішнього засідання депутати від «Блоку Петра Порошенка» і «Народного фронту» стояли біля трибуни у президії та сиділи в урядовій ложі, аби не дати фракціям Олега Ляшка та Юлії Тимошенко заблокувати трибуну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: