Чотирирічному киянину вручили іменний поліцейський жетон

Чотирирічному киянину вручили іменний поліцейський жетон

Голова Нацполіції на день народження Гліба провідав його в лікарні і подарував йому спеціальну поліцейську форму

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час урочистих заходів до другої річниці створення Національної поліції України вручив чотирирічному хлопчику, який бореться з важкою хворобою, іменний поліцейський жетон.

«Ми не змогли пройти повз тої ситуації, яка склалася з нашим маленьким громадянином Глібом. Цей чотирирічний хлопчик вже майже рік бореться з непростою хворобою. Гліб впевнений, що хворобу можна подолати. І ще, Гліб хоче бути поліцейським. Гліб знає точно, що якщо одіти поліцейську форму, якщо мати наснагу і впевненість, то він подолає і злодіїв і хворобу», - повідомив Аваков.

Він також наголосив, що голова Нацполіції Сергій Князєв на день народження Гліба провідав його в лікарні і подарував йому спеціальну поліцейську форму.

«Я, як міністр внутрішніх справ, від імені всієї великої поліцейської родини хочу вручити Глібу іменний поліцейський жетон», - наголосив Аваков.

Про подію також у своєму «Твіттері»  написав президент Петро Порошенко.

«Сьогодні здійснилась мрія 4-річного Гліба – він отримав іменний поліцейський жетон та проїхався на мотоциклі разом з поліцейським». – написав він. 

Як відомо, сьогодні в Україні відзначають День Нацполіції.

Також у Нацполіції перерахували свої досягнення за два роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: