Чубаров пояснив, як Україна «виростила» Мураєва

Чубаров пояснив, як Україна «виростила» Мураєва
Рефат Чубаров

Чубаров нагадав, що Мураєв одним з перших відкрито підтримав російську окупацію Криму

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров заявив, що в Україні занадто безпечно ставляться до адептів «русского мира» на зразок нардепа Євгена Мураєва.

Про це Чубаров написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Мураєв був одним з перших українських політиків, які відкрито підтримали російську окупацію Криму. Його публічно-схвальні відгуки про події в Криму, які були прямим порушенням як норм національного, так і міжнародного права, відомі давно», - зазначив Чубаров.

Він підкреслив, що заява Мураєва про те, що український політв’язень Сенцов є терористом, це – «закономірний підсумок нашої спільної безпечності по відношенню до адептів «русского мира» в Україні».

«На мою думку, на найближчих засіданнях Верховної Ради має бути розглянуто подання Генеральної прокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Мураєва. Якщо, звичайно, таке подання надійде до Верховної Ради», - написав голова Меджлісу.

Як відомо, напередодні нардеп Мураєв в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що український політв'язень Олег Сенцов «готував підпали та вибухи» і «для однієї частини населення він є терористом, для націоналістичної частини він є героєм».

8 червня під час виступу у парламенті голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, представник «Народного фронту» Сергій Пашинський заявив, що СБУ та ГПУ мають порушити справу проти Мураєва за його маніпулятивні заяви про Сенцова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: