Цієї суботи на телебаченні покажуть хлопця, який заробив перший мільйон в 14 років

Цієї суботи на телебаченні покажуть хлопця, який заробив перший мільйон в 14 років
У новому випуску «Крутіше всіх» українські юнаки розкажуть про свої таланти 

Талановиті діти продемонструють свої вміння та досягнення

У суботу, 3 листопада, о 20:30 в ефірі телеканалу «Інтер» вийде заключний випуск нового сезону талант-шоу «Крутіше всіх», героями якого стануть обдаровані підлітки. 

Зокрема, 16-річний мільйонер Дмитро Макаров прийде в студію проекту із співробітниками власної компанії. Перший мільйон хлопець заробив вже в 14 років.  Дмитро розкаже, як розпорядився цією сумою і зміг її примножити. Ведучі Андрій Данилевич та Андрій Доманський спробують дізнатися секрет успіху юного мільйонера.

Ще один герой цього випуску - 17-річний геній програмування Ігор Меліхов. Хлопець став переможцем міжнародного конкурсу комп'ютерних проектів Infomatrix: обійшов учасників з 43 країн світу і вперше в історії нашої країни завоював Гран-прі і «золото» в номінації «Програмування». Ігор приготував сюрприз для ведучих проекту: він помістить їх просто в комп'ютерну гру.

17-річний Валентин Фречка в студії «Крутіше всіх» продемонструє своє ноу-хау - технологію виготовлення паперу з опалого листя. Спеціально для цього експерименту команда проекту назбирала два відра листя. Виявляється, з такої кількості «сировини» можна виготовити цілий альбом.

14-річна чемпіонка України і світу з кікбоксингу Дарина Мороз на сцені талант-шоу покаже, як за допомогою нунчаків знешкодити будь-якого супротивника. Дівчинка займається особливим видом боротьби - аерокікбоксінгом. На тренуваннях вона бореться з уявним спаринг-партнером. 

14-річний спідкубер Михайло Лагойда теж здивує телеведучих. Михайло швидше за всіх в Україні збирає кубик Рубіка з закритими очима і мріє побити світовий рекорд: зробити це за 2,4 секунди! А ще цей хлопець може дуже швидко зібрати кубик Рубика ногами.

17-річний Дмитро Пчелкин доведе: алтимат фрісбі - це не тільки пляжна «гра в тарілочки», а й спорт майбутнього. Діма захопився цим новим видом спорту три роки тому. Сьогодні він входить в юніорську команду з фрісбі, яка стала кращою в Україні. І навіть є її спірит-капітаном. 

17-річний Олексій Наконечний винайшов «безшумні» рейки для поїздів і трамваїв. А ще - дрон для порятунку потопаючих. Олексій принесе цю свою розробку в студію програми. 

Члени національної збірної України зі спортивної акробатики, циркової дует - 13-річна Марія Лось і 18-річний Владислав Кузеренко - своїм виступом обіцяють викликати феєрверк емоцій. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: