Цього тижня нардепи займуться деклараціями антикорупціонерів та реформою Ради

Цього тижня нардепи займуться деклараціями антикорупціонерів та реформою Ради
На середу традиційно плануються питання ратифікацій, - Парубій

Спікер оголосив порядок денний на тиждень

На поточному пленарному тижні Верховна Рада розгляне питання скасування е-декларування для громадських діячів – антикорупціонерів, блоки питань місцевого самоврядування, екології, реформи парламенту і національної безпеки, повідомив спікер парламенту Андрій Парубій.

На Погоджувальній раді він повідомив, що першим буде стояти питання про е-декларування.

«Апаратом Верховної Ради був напрацьований новий законопроект, який складається з двох частин. Одна – це скасування е-декларування для громадських діячів та іноземців, які входять до наглядових рад (держпідприємств). І другий момент, не менш важливий, це декриміналізація тих осіб, які входять в цю категорію», - сказав він.

Також на вівторок планується блок питань місцевого самоврядування, зокрема, закон про службу в органах місцевого самоврядування, а також законопроект про добровільне об'єднання територіальних громад. «Наступний буде блок екологічний, в якому шість позицій», - сказав спікер.

На середу традиційно плануються питання ратифікацій, повідомив він.

«А четвер ми починаємо з двох законопроектів щодо реформи парламенту», - сказав Парубій і додав, що один з них стосується кількості комітетів, другий – розподілу комітетів.

Також на четвер запланований блок питань національної безпеки і оборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: